top of page

BEGIN GEWOON!

Je hoeft niet perfect te zijn om te beginnen met sporten. Het belangrijkste is om te beginnen met wat je hebt en te doen wat je kunt, en dan kun je geleidelijk je vaardigheden en prestaties verbeteren. Het gaat erom dat je actie onderneemt en volhoudt, en uiteindelijk zul je de resultaten zien die je wilt bereiken.

Meld je aan voor een training!

Klik op een training en meld je eenvoudig aan. Ben je nog geen lid dan kun je daarna kiezen voor een abonnement, strippenkaart of een enkele training. Ook kun je de optie proefles kiezen om eerst een training uit te proberen. Een proefles is gratis!

  • Outdoor training voor meer kracht en conditie. Di 19.30-20.30. Vrij...

  • Actieve run met een afstand tussen 5-10 km! Ma 08.30 of 19.00 Do 09....

  • Bootcamp, powerwalk, kracht en conditie! Elke maandag 19.00.

  • Een uitdagende training in circuitvorm. Elke woensdag 19.00

  • Wordt sterk, fit en gezond met kettlebells & poweryoga. Elke donderda...

  • Een extra uitdagende outdoor training op een unieke locatie. Geen data...

XXL Trainingen

Wij organiseren regelmatig voor leden en niet-leden toffe uitdagende XXL bootcamp CHALLENGE trainingen op unieke locaties in onze mooie regio! Voor elke sporter die af en toe graag een extra tandje bijzet en het leuk vind om samen in een enthousiast team de uitdaging op te zoeken

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Zet de eerste stap!

Wij zorgen voor een laagdrempelige bootcamptraining, zodat iedereen op elk moment kan starten met trainen. Bovendien bieden wij binnen elke training verschillende mogelijkheden om op jouw eigen niveau mee te trainen en uitdagingen te vinden. Onze ervaren trainers staan altijd voor je klaar en helpen je bij het vinden van de beste opties die bij jou passen. Als je jezelf toch graag wil voorbereiden, bieden wij ook online beginnersprogramma's aan die je alleen of samen met iemand anders kunt volgen. En wil je meer uitdaging? Dan kun je ons online programma combineren met onze trainingen, waarin je nog meer tips en trucs krijgt om jezelf te blijven verbeteren. Dus waar wacht je nog op? Join our bootcamp en ontdek hoe sterk je echt bent!

bottom of page