top of page
bootcamp plank_edited.jpg

WIE ZIJN WIJ

Getreal Bootcamp Haaksbergen bestaat al ruim 10 jaar! Wij laten met onze eigen unieke trainingen zien dat buitensport een blijver is! Wat ons dat beetje extra geeft zijn onze leden. Het teamgevoel, de samenwerking en ook de gezelligheid na afloop van de trainingen. Het elkaar motiveren en aanmoedigen en aansporen tot net een beetje extra! Zonder hen geen bootcamp! 

65985089_2351339854959103_1461000509476306944_n_edited.jpg

Naast onze wekelijkse trainingen gaan we met onze leden ook graag een extra uitdaging aan en doen we regelmatig mee met diverse runs, mudruns en andere gekkigheid! Daar wordt dan ook voor getraind met een hoop gezelligheid. Ben je niet zo van de wedstrijden dan is voor jou misschien wel een uitdaging te vinden in één van onze XXL challenge trainingen die we een paar keer per jaar geven. Stoere trainingen op gave nieuwe locaties!

ONS TEAM

We stellen je graag voor aan ons team van enthousiaste en ervaren trainers die jou graag helpen je fitnessdoelen te bereiken! Wij geloven dat bootcamp trainingen de perfecte manier zijn om zowel je fysieke als mentale kracht te vergroten. Onze trainingen zijn ontworpen om uitdagend, energiek en vooral leuk te zijn, waardoor je jezelf tot het uiterste kunt drijven en je grenzen kunt verleggen.  Wij geven onze deelnemers de ondersteuning en aanmoediging die ze nodig hebben om hun doelen te halen. Met ons hechte team van enthousiaste trainers en medesporters, staan wij klaar om jou te begeleiden en te inspireren op weg naar jouw persoonlijke fitnessdoelen.

"Start where you are, use what you have, do what you can." 

- Arthur Ashe
bottom of page