WIE WIJ ZIJN

Getreal is ontstaan vanuit de passie voor sport en beweging en de missie om anderen in hun fysieke en mentale kracht te zetten. Ik ben begonnen als Personal Trainer en Leefstijl coach om vervolgens vanuit mijn achtergrond als psychosociaal hulpverlener en NLP trainer met aanvullende opleidingen het gebied van mentaal coachen verder uit te breiden. Ons team bestaat inmiddels uit diverse trainers met elk hun eigen unieke inbreng op het gebied van trainen, coachen en sport. 

 

Inmiddels leiden wij op, geven trainingen en workshops en blijft ook sport en bewegen een belangrijke rol spelen. We zijn inzetbaar voor organisaties en bieden ook een groot aanbod voor iedereen die motivatie, inspiratie en een fijn (sport) team zoekt om in beweging te komen met lijf en brein!

 

Onze missie is om jou als klant of deelnemer tot je kern te laten komen: zowel fysiek als mentaal in je kracht te zetten zodat je je eigen authentieke en unieke en beste versie van jezelf te kunt zijn. Vitaal, fit en gezond! Wij hopen op onze eigen unieke wijze nog veel meer beweging en flow te mogen brengen in mens en organisatie.

ONZE PRINCIPES

Wij maken graag een combinatie tussen fysieke en mentale trainingstechnieken. We geloven in het principe Body over Mind en Mind over Body, beide zijn onlosmakelijk verbonden en vormen de basis voor elke volgende stap. 

 

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en beleving. We gaan gedreven en fanatiek te werk met de nodige humor en luchtigheid en geven daarmee energie aan onze klanten. Je leert pas echt als het leuk is! We zoeken verbindingen en brengen deze tot stand met en tussen onze klanten. Wij geloven  in de kracht van het team en het geheel is dus meer dan de som van der delen.

 

We zijn bezig onze klanten het beste uit zichzelf te laten halen, elke training, elke dag. Obstakels zijn mogelijkheden, problemen onze kansen. De klantvraag "wat levert het mij op?" staat voor ons altijd centraal.

WAT WIJ BEREIKEN

Wij verbeteren de fysieke en mentale gezondheid van onze klanten. Wij vergroten in onze trainingen en workshops hun welzijn, vitaliteit en mentale veerkracht met een focus op vergroting van werk en leefplezier en persoonlijke ontwikkeling. Je ervaart vermindering van stress, versterking van motivatie, een gezonde lichaam en geest en meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden.

 

Wij bereiken hiermee dat onze klanten hun persoonlijk leven, werksituatie, onderneming en/of samenwerking in teams daardoor met meer plezier en energie kunnen benaderen en daardoor succesvoller en duurzamer inzetbaar zijn. Ieder individu in zijn of haar kracht vormt een hefboom voor het team. 

 

Wij zijn een sparringspartner en spiegel voor individuele klanten en ondernemende professionals door hen mentaal en fysiek  doelgericht in beweging te brengen zodat zij met nieuwe mogelijkheden en handvatten aan de slag kunnen gaan. Dit zorgt voor gezonde actieve klanten, ondernemers en medewerkers die op hun beurt weer beter kunnen zorgen voor de mensen om hun heen.

HOE WIJ DIT DOEN

Door gerichte, persoonlijke coaching en training te bieden op het snijvlak van gezondheid,  leefstijl, mindset en ondernemerschap. Door mentaal te transformeren en buiten gebaande paden te denken en te handelen bereiken wij onze doelen. Getreal staat voor echtheid, authentiek zijn en tot de essentie komen. Sport en bewegen kan hierbij als  meerwaarde ingezet worden. Beweging bevordert mentale veerkracht en creativiteit.

 

Communicatietechnieken, mentaal coachen en begeleiding van teamprocessen zijn onze peilers.

We confronteren en schakelen dynamisch en komen daardoor snel tot de kern. We ontwikkelen trainingen, lezingen en interactieve presentaties en begeleiden en coachen persoonlijk en doeltreffend om uw hulpvraag of probleem op te lossen. 

ONZE TRAINERS

Anita Poth Getreal Training

Anita Poth

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Eigenaar Getreal 

Psychosociaal therapeut

EMDR master practitioner

Integraal Vitaliteitscoach

NLP Coach & Trainer 

(NVNLP erkend)

Personal Trainer

Leefstijl & Voedingscoach

Gecertificeerd Sport en Fitness instructeur. 

Werkwijze & Informatie

Erkend door:

images.png
logo_2x_bewerkt.png
logo RBCZ_bewerkt.png
Murat Gul trainer Getreal training

Murat Gul

  • Grey LinkedIn Icon

NLP Practitioner

Mediator ME mediation

Communicatie trainer

Duurzame inzetbaarheid

Trainer Sport en Bewegen

Ilona Pot trainer Getreal training

Ilona Pot

  • Grey LinkedIn Icon

Trainer Sport en Bewegen

Trainer Teambuilding

Trainer Jeugdbootcamp

“if you can believe it, the mind can achieve it”

GetRealFit foto Petra.jpg

Petra Ter Huurne

  • Grey LinkedIn Icon

NLP Practitioner

Trainer Sport en Bewegen

Trainer Kids in Beweging

Trainer Jeugdbootcamp

 

"Het is mijn passie mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik dan ook met veel enthousiasme tijdens het geven van trainingen aan zowel volwassenen en jeugd."

Onze klanten

deHommeLogo_kleur_bewerkt.png
JPEG logo de Posten_bewerkt.jpg
1024px-Logo_politie.svg_bewerkt.png
download_bewerkt.png
mees van den brink_bewerkt.jpg
gewoonzorg.net.jpg
LogoDef[2305843009215811798]_bewerkt.png
rabobank_bewerkt.png
getreal training & coaching