Je ontvangt een email voor een afspraak | Online coaching

Online Coaching

Worstel jij al veel te lang met jezelf en zoek je een oplossing? Overweeg je om hulp in te schakelen maar twijfel je nog wat en hoe? Kies dan eens voor een sessie online coaching. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de kracht van coaching. Natuurlijk ben je ook welkom in mijn praktijk!
Online Coaching

Tijd en locatie

Je ontvangt een email voor een afspraak
Online coaching

Over het evenement

 

We hebben allemaal onze vraagstukken in het leven. Of het nu te maken heeft met je gezondheid, je gewicht. Of met de balans in werk/gezin/jijzelf. Of omdat je kampt met negatieve stemmingen, onzekerheid, stress en vermoeidheid. Je wilt graag je verhaal kwijt én een oplossing voor je vraagstuk of probleem vinden! Maar naar een coach of hulpverlener gaan kan best wel een drempel zijn.

 

Tijdens een online coachsessie kun je laagdrempelig ervaren hoe het is om met een professionele coach in gesprek te gaan. Wij hebben eenvoudig via een videoverbinding (Zoom) contact met elkaar. Na je aanmelding plannen we een dag en tijdstip in en ontvang je van mij een inloglink voor de online sessie.

Het kan ook zijn dat je helemaal geen behoefte hebt aan een lang coachtraject maar het wel fijn vindt om af en toe eens te sparren en feedback te krijgen van een "objectieve buitenstaander" om je eigen gedachten en afwegingen in een professioneel kader te toetsen. Een online sessie is snel en makkelijk ingepland en ook iets voordeliger dan een sessie in de praktijk wat ook een afweging kan zijn.

 

Een sparsessie is in tijd korter dan een gebruikelijke coaching: namelijk 45 minuten. De sessie vindt  online plaats (maar dit kan natuurlijk ook in mijn praktijk). Zodra je een sessie gereserveerd hebt krijg je van mijn een bevestiging en ik mail je om een afspraak in te plannen. Gemiddeld lukt dit binnen 3 weken. Let op: Online coaching wordt alleen onder extra voorwaarden vergoed door je zorgverzekeraar. Praktijksessies en/of een vervolgtraject worden, afhankelijk van je vraagstuk, volgens de standaardvoorwaarden vergoed afhankelijk van je aanvullende verzekering.

 

10 redenen waarom Coaching je kan helpen:

 

1. Het klaart de mist in de je hoofd op.

Ik ben getraind om jou de vragen te stellen die jij jezelf nog niet gesteld had. Deze vragen helpen je om helder te krijgen wat je nu eigenlijk precies wilt, of wie/wat je het liefst wilt zijn. Ontdek wat jou drijft en waar je passie in zit, ontdek je persoonlijke missie of zingeving en volg dit interne kompas!

 

2. Breingymnastiek.

We trainen ons lijf om fitter, sterker of sneller te worden. Maar waarom niet ons brein? Je mindset speelt een cruciale rol in je gevoelens en gedrag en de keuzes die je in je leven (steeds weer) maakt. Je mindset kan je onbewust steeds opnieuw ondermijnen en volledig laten ontsporen! Ik ontrafel deze denkpatronen samen met jou. Ons brein is ook instaat om steeds weer opnieuw te leren, en door nieuwe mindpatronen te ontwikkelen ontstaat nieuw gedrag en beleving. Vernieuw jezelf en ga voor een interne upgrade zodat je de ervaringen krijgt die jij graag wilt!

 

3. De knop omzetten.

Een coach helpt op je pad te blijven. Eenmaal de stap gezet om te veranderen blijkt het vaak erg lastig om nieuwe gewoontes vol te blijven houden. Je kunt je zelfs echt verloren voelen en volledig "de weg even kwijt zijn". Door regelmatige gesprekken blijf je in de juiste richting, verfris je wat je geleerd hebt en krijg je inspiratie en motivatie om het vol te houden. Herhaling is belangrijk bij het installeren van nieuwe gedrag en denkpatronen. Ik kan je helpen om in kleine, behapbare stappen je doelen te bereiken!

4. Een deskundige blik.

Ik ben opgeleid en heb kennis van de menselijke psychologie en heb ervaring in het veranderen van gedrag en emotie. Ik breng je deze kennis begrijpelijk over zodat jij jezelf beter leert begrijpen en aansturen. Ik zal niet schromen om je blinde vlekken bloot te leggen, je voor dilemma's te plaatsen en je mentaal uit te dagen tot de kern te komen. Dit allemaal om je probleem om te buigen naar nieuwe kansen.

 

5. Uitdaging.

Ik daag je uit om groot te dromen. Net als bijvoorbeeld in sport is het belangrijk om voorbij je comfort te gaan om uiteindelijk beter te worden. Ik ga uit van je ware potentie en nodig je uit om deze volledig in te gaan zetten.

 

6. Een spiegel.

Ik geef je feedback. En omdat ik altijd vanaf een unieke positie objectief met je mee kan denken krijg je ook heldere antwoorden of je op de juiste weg zit, of het zin heeft wat je doet en denkt. Daarin heb ik een natuurlijke en professionele afstand en nabijheid, anders dan je vrienden, familie en collega's.

 

7. Ervaring.

 Ik heb zelf de nodige ontwikkeling in mijn leven doorgemaakt, ben ervaringsdeskundig en ik ben in mijn opleidingstrajecten vaak stevig uitgedaagd in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Practice what you preach. En met deze kennis en ervaring kan ik jouw veranderproces effectief begeleiden en versnellen.

 

8. Focus. 

Als je start met een verandering is er aandacht en herhaling nodig om werkelijk te veranderen. Ik herinner je regelmatig aan waar je naar toe wil, welke stappen je zet en waarom, ik volg je, evalueer je resultaten en hou je scherp en alert. Het is deze consequente aanpak en betrokkenheid die de sleutel is tot jouw succes.

 

9. Eenvoud. 

Alles wat verwarrend, veel en overweldigend is kan ik terugbrengen tot behapbare brokken. Stress verminderen door te relativeren en de ruis en ballast te verminderen. Ik help je oriënteren, ordenen en opruimen.

 

10. Motivatie.

 Ik houd je scherp, laat je ervaren waar je het allemaal voor doet en help je waar nodig herinneren aan waar je van weg wilde. Ik onthoud je vorderingen en breng je winst in beeld, je vertrouwen in je eigen kunnen groeit. Jij staat weer aan het stuur van je eigen leven!

 

Herken jij je in één of meer van deze redenen? Plan dan een sessie in! Ik zie je graag!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Sparsessie Coaching
    €49
    €49
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement