Sport en bewegen

Buiten en binnen trainen in een gezellige en motiverende groep onder deskundige begeleiding van enthousiaste trainers. Dat is Getreal FIT! Bij ons kun je kiezen uit verschillende trainingen per week waaronder bootcamp, fitrun, powerfit, bootcamp circuit en jeugdbootcamp voor 7-17 jarigen. Een proefles is altijd gratis en deze kun je hieronder eenvoudig aanvragen.

 

Twee keer per jaar organiseren wij een speciale beginnersclinic BodyFit  in September en Januari. Het is ook mogelijk om personal training of een smallgroup-training (vanaf 4 deelnemers) in te plannen. Voor bedrijven in de omgeving Haaksbergen die hun werknemers voordelig willen laten sporten hebben wij ook een speciaal aanbod samengesteld.

 

Extra begeleiding

Wil je onbeperkt sport en bewegen combineren met (online) leefstijlcoaching dan is ook dat tegen een voordelig tarief mogelijk. Je maakt dan ook gebruik van onze eigen Food en Trainings App. Heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij houden van sporten en bewegen en dit doen we zowel binnen als buiten in de openbare ruimte. We maken gebruik van de kracht van het team, want samen sporten motiveert zoveel meer!  

Bootcamp

Een sportende medewerker is productiever, fitter en verzuimt aantoonbaar minder per jaar. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. 

Bedrijven Bootcamp

We bieden 2 keer per week bootcamptraining aan voor jeugd tussen 7 -17 jaar. Ontwikkel kracht, conditie, behendigheid en doorzettingsvermogen!

Jeugdbootcamp

Twee keer per jaar organiseren wij een speciale startersclinic voor beginnende sporters/bootcampers. Je start samen met andere beginnende sporters in een kleine groep en je wordt in 6 weken onder begeleiding van deskundige trainers klaargestoomd voor voor bijvoorbeeld onze reguliere trainingen.

BodyFit

PowerFit is een indoortraining waarbij gebruik gemaakt wordt van kettelbells, weerstandsbanden, dumbells en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht. 

PowerFit

Iedere donderdag, wisselend in de avond of de ochtend kun je meedoen aan deze laagdrempelige looptraining met aandacht voor core training, kracht-en intervaltraining en veel gezelligheid! De focus ligt op het genieten van een mooie run in de prachtige omgeving van Haaksbergen met oefeningen tussendoor speciaal gericht op hardlopers. De training is geschikt voor beginnende lopers die in ieder geval 10 minuten aan 1 stuk kunnen hardlopen. 

Fitrun

Duizenblad 9
7483 AK Haaksbergen
info@getrealfit.nl

Tel: 06-52214625

CONTACT

Kvknr: 50261800 0000  BTWnr: 1038.96.028.B.01

VOLG ONS OP

  • Facebook Getreal Training & Coaching
  • Linkedin Getreal Training & Coaching
  • Instagram Getreal
  • Facebook sport en bewegen