Sparsessie Coaching

Professionele feedback en persoonlijke ontwikkeling

over the fence.jpg

Een Sparsessie Coaching is een hele laagdrempelige coachsessie waarbij je zelf eens kunt ervaren hoe het is om met een professionele coach in gesprek te gaan zonder dat er gelijk een verplichting aan vast zit. Je maakt kennis met mij als coach en mijn werkstijl. Je ervaart of het voor jou werkt of niet en probeert het gewoon eens uit.

 

Het kan ook zijn dat je helemaal geen behoefte hebt aan een lang coachtraject maar het erg fijn vindt om af en toe eens te sparren en feedback te krijgen van een "objectieve buitenstaander" om je eigen gedachten en afwegingen in een professioneel kader te toetsen.

Deze sessie is korter dan een gebruikelijke coaching: namelijk 45 minuten. De sessie vindt plaats in mijn praktijk (Gezondheidsnet Haaksbergen, trompstraat 16). Zodra je een sessie gereserveerd hebt krijg je van mijn een bevestiging en mail ik jou om een afspraak in te plannen. Gemiddeld lukt dit binnen 3 weken. Let op: Deze sparsessies zijn niet declareer baar bij de zorgverzekeraar. Een eventueel vervolgtraject afhankelijk van je vraagstuk mogelijk wel.

Sparsessie plannen

Terug naar het overzicht