Mueslireep
Mueslirepen zitten boordevol gezonde en voedzame ingrediënten, lekker met noten en vruchten of zoals deze met een extra laagje glazuur van (plantaardige) yoghurt. Super makkelijk en lekker, en veel gezonder dan een gekochte reep met vaak teveel suiker. Dit recept is voldoende voor een kleine baktray van ongeveer 20 x 20 cm.

Ingrediënten
200 gr havermout
50 ml yoghurt (optie soja yoghurt)
4 el honing Snufje zout
50 gr ongezouten cashews in grove stukjes
1 el gesmolten kokosolie
1 eiwit.
50 gr druiven zonder pit in plakjes gesneden
Evt. voor glazuur 1 el poedersuiker mengen met yoghurt.
Bereiding
Verwarm over voor op 170 gr. Bekleed bakvorm met papier. Meng alle ingrediënten in een kom (met een lepel), behalve het glazuur. Druk het deeg stevig aan in het bakblik met een lepel en bak in 25 min gaar in midden van de oven.
Laat afkoelen en snij dan in repen. Evt. versieren met wat yoghurt glazuur.
Enjoy!