NLP methodiek

Onze opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit de NLP methodiek en zijn daarom bij uitstek geschikt voor iedereen die verandering wil in werk, privé of op persoonlijk gebied maar in het proces blokkades en mentale drempels ervaart waardoor het je niet lukt. NLP maakt gebruik van krachtige mentale en fysieke technieken om specifiek uitgewerkte doelen te bereiken.

Get Real staat voor echtheid en authenticiteit. Jij kunt zijn wie je werkelijk bent met al je unieke eigenschappen en talenten en bent hiermee zichtbaar in je werk en in je privé. Wil jij inspirerend en overtuigend kunnen zijn naar anderen om je heen? Laat jezelf dan zien en horen en ontdek je eigen kracht. Transformeer jezelf en communiceer met impact! 

Waarom kiezen voor ons

Jij bent er klaar voor om de volgende stap te zetten in je persoonlijk en/of professionele ontwikkeling. Jij hebt persoonlijke doelen waar jij nu eindelijk mee aan de slag wilt gaan. Misschien is het voor jou nodig om daarvoor nog drempels te overwinnen of wil je meer zelfvertrouwen ervaren. Jij wil je passie volgen, je eigen talent ontdekken en met gemak met anderen communiceren en samenwerken. 

Wij bieden professionele en erkende NLP opleidingen aan onder begeleiding van deskundige en gekwalificeerde trainers. Voor ons staat een persoonlijke benadering voorop en zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. Ook aan de de verzorging van de inwendige mens wordt gedacht met goed verzorgde gezonde lunches en versnaperingen. 

Kies voor een volledige erkende NLP Practitioner opleiding of een korte meerdaagse thema-training. Met een NLP- opleiding of cursus beschik jij straks over alle technieken, inzichten en tools die nodig zijn om die shift in je persoonlijke ontwikkeling te maken en je doelen te bereiken.

Lees wat klanten over ons zeggen 

nlp dehomme.jpg

NLP stelt je in staat flexibiliteit te ontwikkelen en in te zetten en daarmee effectiever te zijn in je werk en privé. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

NLP Practitioner Opleiding

Denk Vouten.png

Als we het hebben over ons "monkeybrein" dan bedoelen we vaak dat er een constante stroom van gedachten is, onrust, verwarring en chaos in het hoofd. Dit geeft stress en motivatieverlies en we lopen uiteindelijk vast. De onderliggende oorzaak is dat we in dit proces een aantal denkfouten maken!

DenkVouten

burnout.png

Wil je beter leren omgaan met stress in je dagelijks leven, een burn-out voorkomen of wil je herstellen van een burn-out en stress gerelateerde klachten dan biedt de training Burn-out & Stress je de belangrijke tools en achtergrondinformatie om snel te herstellen of erger te voorkomen. 

Burnout & Stress

nlp dehomme.jpg
Coaching

De teamcoach werkt in het hier-en-nu, gericht op het proces en zorgt voor een veilig en opbouwend klimaat om als team in te kunnen groeien.

Team Coaching

NLP perceptuele posities.jpg

Ben jij nieuwsgierig naar NLP en wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Kom dan de gratis NLP Introductie Workshop en laat je inspireren.

NLP Introductie Workshop

nlp-opleidingen-cherub-300x223.jpg

NLP is vooral DOEN. Na een opleiding of cursus geven deelnemers ons vaak aan dat ze graag met de stof en de methodiek bezig willen blijven. Het regelmatig weer herhalen van geleerde stof en praktijkoefeningen zorgt voor een stevige integratie en borging van het geleerde.

NLP Terugkom Avond

nlp dehomme.jpg

Krijg inzicht in leef- en werk patronen door kennis te vergroten, bewustwording en praktische oefeningen in het verzuim en vitaliteitsbeleid van uw organisatie.

Vitaliteit in de Organisatie

Professionele groei

Met thema's als stresshantering, gezonde leefstijl, beweging, communicatie en mindset wordt een gedegen basis gelegd voor een gezonde toekomst op het gebied van werk en ondernemen.  

Duurzame Inzetbaarheid

nlp dehomme.jpg

Ga aan de slag met de basisbeginselen van NLP en ervaar de kracht van effectieve communicatie in de praktijk.  

Effectief Communiceren

nlp dehomme.jpg

Hoe kun je obstakels overwinnen en succesvol zijn in wat je echt graag wilt? Doorgrond je eigen mindset en maak krachtige nieuwe denkpatronen aan.

Groei Mindset NLP

nlp dehomme.jpg

Werknemers ontwikkelen een betere werkbalans, krijgen meer energie en werkplezier. Kies voor integrale vitaliteit-coaching om ziekteverzuim te verminderen.

Verzuimpreventie

Het bespreken van de nummers

Teams leren beter communiceren, krijgen inzicht in teamprocessen en het effect ervan, versterken en ontwikkelen hun (individuele) teamkwaliteiten en ontwikkelen hun teammissie

Succesvolle Teams