ONZE PRINCIPES

Wij maken graag een combinatie tussen fysieke en mentale trainingstechnieken. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en beleving. We gaan gedreven en fanatiek te werk gaan en geven daarmee energie aan onze klanten. We zoeken verbindingen en brengen deze tot stand met en tussen onze klanten. We zijn bezig onze klanten het beste uit zichzelf te laten halen, elke dag. Obstakels zijn mogelijkheden, problemen onze kansen. De klantvraag "wat levert het mij op?" staat voor ons altijd centraal.

WAT WIJ BEREIKEN

Wij werken aan de transformatie en eigenwaarde, het welzijn, de positieve mindset en levensgeluk van onze klanten. Wij vergroten in onze trainingen en workshops hun welzijn, vitaliteit en mentale veerkracht met een focus op vergroting van werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten hun persoonlijk leven, werksituatie, onderneming en/of samenwerking in teams daardoor met meer plezier en energie kunnen benaderen en daardoor succesvoller en duurzamer inzetbaar zijn. Wij zijn een sparringspartner en spiegel voor particulieren en ondernemende professionals door hen mentaal en fysiek  doelgericht in beweging te brengen.

Dit zorgt voor gezonde actieve klanten, ondernemers en medewerkers die op hun beurt weer beter kunnen zorgen voor de mensen om hun heen.

HOE WIJ DIT DOEN

Door gerichte, persoonlijke coaching en training te bieden op het snijvlak van gezondheid,  leefstijl, mindset en ondernemerschap. Door mentaal te transformeren en buiten gebaande paden te denken en te handelen bereiken wij onze doelen. Sport en bewegen kan hierbij als  meerwaarde ingezet worden. Communicatiemiddelen en teamprocessen zijn onze peilers. We confronteren en schakelen dynamisch en komen daardoor snel tot de kern. We ontwikkelen trainingen, lezingen en interactieve presentaties waarin we voldoening, gezondheid en mentale veerkracht nastreven. Wij begeleiden en coachen persoonlijk en doeltreffend om uw hulpvraag of probleem op te lossen. 

ONZE TRAINERS

Anita Poth Getreal Training

Anita Poth

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Eigenaar Getreal 

Psychosociaal Therapeut

Integraal Vitaliteitscoach

NLP Coach & Trainer 

(NVNLP erkend)

Personal Trainer

Leefstijl & Voedingscoach

Gecertificeerd Sport en Fitness instructeur. 

Werkwijze & Informatie

Erkend door:

logo RBCZ_bewerkt.png
Murat Gul trainer Getreal training

Murat Gul

  • Grey LinkedIn Icon

NLP Practitioner

Mediator ME mediation

Communicatie trainer

Duurzame inzetbaarheid

Trainer Sport en Bewegen

Ilona Pot trainer Getreal training

Ilona Pot

  • Grey LinkedIn Icon

Trainer Sport en Bewegen

Trainer Teambuilding

Trainer Jeugdbootcamp

“if you can believe it, the mind can achieve it”

GetRealFit foto Petra.jpg

Petra Ter Huurne

  • Grey LinkedIn Icon

NLP Practitioner

Trainer Sport en Bewegen

Trainer Kids in Beweging

Trainer Jeugdbootcamp

 

"Het is mijn passie mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik dan ook met veel enthousiasme tijdens het geven van trainingen aan zowel volwassenen en jeugd."

Onze klanten

deHommeLogo_kleur_bewerkt.png
JPEG logo de Posten_bewerkt.jpg
1024px-Logo_politie.svg_bewerkt.png
download_bewerkt.png
mees van den brink_bewerkt.jpg
usa_bewerkt.jpg
LogoDef[2305843009215811798]_bewerkt.png
rabobank_bewerkt.png
getreal training & coaching