top of page
Gratis online NLP Introductie Training
23 jun. 2020 19:00
De introductietraining wordt online gegeven

NLP? Wat is dat?

 

In deze korte NLP cursus maken we je wegwijs in de wereld van het Neuro Linguïstisch Programmeren. Je ontdekt een nieuwe manier van kijken naar en observeren van de wereld om je heen en zult ervaren dat er daardoor onbegrensde mogelijkheden en kansen ontstaan!​

Heb jij ongewenste gewoontes waar je graag vanaf wilt? Wil jij graag precies kunnen zeggen wat je wílt? Wil jij met zelfvertrouwen spreken voor groepen? Een leven met minder stress en meer ontspanning. Zoek jij meer focus of wil je een antwoord vinden op de vraag: wat wil ik nou écht? Dan is deze korte NLP cursus voor jou een start!

 

Je maakt in één avond al een beetje kennis met de kracht van het onbewuste denken en de invloed die het elke heeft op je gevoel en de keuzes die je maakt. Wil je werkelijk veranderen? Dan ga je hierin je sleutel vinden!

Communicatie is er altijd! Maar contact maken met anderen is niet altijd even eenvoudig. Hoe kom je op dezelfde golflengte. Hoe ga ik om met angst voor afwijzing en welke indruk laat ik eigenlijk achter? Hoe kan ik beter leren luisteren en hoe zorg ik dat anderen mij ook beter begrijpen? Hoe kan ik laten zien wie ik écht ben zonder dat ik steeds anders overkom dan ik eigen wil?

Enkele reacties na afloop van de NLP cursus:

"Wat een eyeopeners in één avond"

"Zeer inspirerend!"

"Heel boeiend om hier meer over te weten te komen, de avond is alleen veel te kort!"

"Ik heb weleens gehoord van NLP maar nú begrijp ik wat het eigenlijk écht inhoud!"

"Een persoonlijke aanpak die me heel erg aanspreekt, ik heb nu al veel geleerd waar ik mee aan de slag kan!"

Zomaar een greep uit een NLP cursus programma om  je persoonlijk te ontwikkelen met NLP!

Je bent van harte welkom vanavond tijdens de gratis introductietraining

bottom of page