top of page

Neuro Linguïstisch Programmeren

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. De grondgedachte van NLP is dat vaardigheden van experts in kaart gebracht (gemodelleerd) en als techniek aan anderen onderwezen kunnen worden.

Door NLP toe te passen kun je gewoontes en gedrag veranderen, bij jezelf en anderen. Het stelt je in staat beter te communiceren en meer te bereiken op persoonlijk en professioneel vlak. NLP ontwikkelt je  flexibiliteit te ontwikkelen en zorgt voor effectiever gedrag in je werk en privé,  het vergroot de kwaliteit en de mogelijkheden van jouw levenskeuzes. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

Lees meer: NLP wat is dat?

Waarom kiezen voor ons

Jij bent klaar voor de volgende stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jij hebt doelen waar jij nu eindelijk mee aan de slag wilt gaan. Misschien ervaar  jij nog wat drempels of wil je meer zelfvertrouwen om stappen te durven zetten. Jij wil je passie volgen, je eigen talent ontdekken en met gemak met anderen communiceren en samenwerken. 

Wij bieden professionele en erkende NLP opleidingen aan onder begeleiding van deskundige en gekwalificeerde trainers. Voor ons staat een persoonlijke benadering voorop en zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. Ook aan de de verzorging van de inwendige mens wordt gedacht met goed verzorgde gezonde lunches en versnaperingen. 

Kies voor een volledige erkende NLP Practitioner opleiding of een korte meerdaagse thema-training. Met een NLP- opleiding of cursus beschik jij straks over alle technieken, inzichten en tools die nodig zijn om die shift in je persoonlijke ontwikkeling te maken en je doelen te bereiken. 

Bedrijven en organisaties

Wij bieden de volledig erkende NLP-practioner opleiding en verkorte NLP trainingen en cursussen aan voor organisaties. Wij bieden daarnaast ook maatwerk en zijn in te zetten als spar- en adviespartner bij de ontwikkeling van een passende oplossing en training voor jullie  (probleem)vraag.

 

Lees wat klanten over ons zeggen 

nlp dehomme.jpg

NLP Practitioner Opleiding

NLP stelt je in staat flexibiliteit te ontwikkelen en in te zetten en daarmee effectiever te zijn in je werk en privé. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

nlp dehomme.jpg

Groei Mindset NLP

Hoe kun je obstakels overwinnen en succesvol zijn in wat je echt graag wilt? Doorgrond je eigen mindset en maak krachtige nieuwe denkpatronen aan.

NLP perceptuele posities.jpg

NLP Introductie Workshop

Ben jij nieuwsgierig naar NLP en wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Kom dan de gratis NLP Introductie Workshop en laat je inspireren.

Het bespreken van de nummers

Succesvolle Teams

Teams leren beter communiceren, krijgen inzicht in teamprocessen en het effect ervan, versterken en ontwikkelen hun (individuele) teamkwaliteiten en ontwikkelen hun teammissie

nlp-opleidingen-cherub-300x223.jpg

NLP Terugkom Avond

NLP is vooral DOEN. Na een opleiding of cursus geven deelnemers ons vaak aan dat ze graag met de stof en de methodiek bezig willen blijven. Het regelmatig weer herhalen van geleerde stof en praktijkoefeningen zorgt voor een stevige integratie en borging van het geleerde.

bottom of page