top of page

NLP Terugkom Avond

Blijf up to date met je NLP kennis en vaardigheden!

Evenement NLP terugkomavond.png

NLP is vooral DOEN. Na een opleiding of cursus geven deelnemers ons vaak aan dat ze graag met de stof en de methodiek bezig willen blijven. Het regelmatig weer herhalen van geleerde stof en praktijkoefeningen zorgt voor een stevige integratie en borging van het geleerde.

Voor wie:

Je bent in ieder geval in het bezit van een NLP practitioner (deelname) certificaat of hebt een gelijkwaardige NLP opleiding gevolgd en beschikt over de volledige NLP basiskennis. Als deelnemer heb je tijdens de avond een actieve rol waarbij je zowel met eigen doelen aan de slag gaat en tevens andere practitioners begeleidt bij die van hen. 

Wij bieden tijdens de training en persoonlijke en veilige groepsomgeving die inspirerend leren en oefenen mogelijk maakt, we kiezen bewust voor kleine groepen van min./max. 6-12 deelnemers.

Tijdens een terugkomavond is er volop gelegenheid om aan de hand van een vooraf bepaald onderwerp actief aan de slag te gaan met de geleerd NLP theorie en methodieken. Als deelnemer werk je aan de hand van eigen praktijksituaties en persoonlijke doelen die jij tijdens de avond kunt inbrengen. De avond wordt altijd begeleid door een gecertificeerd NLP trainer en assistent-trainer. 

Deelnemers maken gebruik van het eigen NLP practitioner studiemateriaal als naslag.

Vooraf aan de training ontvangt elke deelnemer een hand-out van de training met tips voor de (theoretische) voorbereiding.

Meer informatie

Terug naar het overzicht

  

bottom of page