Mentale Coaching en Begeleiding

Kom weer in je persoonlijke kracht

"life begins at the edge of your comfortzone"

Er zijn kruispunten in je leven waarbij je voor allerlei vragen, uitdagingen en obstakels komt staan. Bij het ervaren van verlies, blokkades door angsten, onzekerheden of nieuwe keuzes willen maken maar niet weten wat en hoe. 

 

Iedereen kan daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken in de vorm van een helder inzicht, nieuwe kaders of inspirerende nieuwe denkwijzen. Ik ben voor jou een klankbord en geef passend advies en ontwikkel met jou nieuwe richtingen.

 

Groei ontstaat op het moment dat we voorbij kunnen en durven gaan in ons, vaak onbewuste, denken en doen. En we aan de grens van ons comfort weer ruimte ervaren. Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

 

In de sessies werken we aan jouw zelf genezend en probleemoplossend vermogen. We werken in het hier en nu en nemen ervaringen en overtuigingen opgedaan in eerdere levensfasen mee in de begeleiding. Jouw hulpvraag staat centraal en we verkennen en plaatsen deze in een ecologische verantwoorde context waarbij we werken aan praktisch toepasbare oplossingen in denken en doen. We ruimen blokkades uit het verleden op, en werken aan de obstakels in het hier en nu om jouw levenskwaliteit en richting te verbeteren. 

Als aanvulling kunnen er professionele tests en onderzoeken worden ingezet als ondersteunend en inzichtgevend middel.

Afspraak maken

Terug naar het overzicht

Duizenblad 9
7483 AK Haaksbergen
info@getrealfit.nl

Tel: 06-52214625

CONTACT

VOLG ONS OP

  • Facebook Getreal Training & Coaching
  • Linkedin Getreal Training & Coaching
  • Instagram Getreal
  • Facebook sport en bewegen

Kvknr: 50261800 0000  BTWnr: 1038.96.028.B.01