top of page

Doe de loopbaanscan

Ontdek je passie en doe wat je echt graag wilt!

fake smile.jpg
"Het is leuk om dingen niet te kunnen, want dan kun je iets nieuws leren"

Als jij overweegt om nieuwe stappen te zetten op professioneel gebied dan is de Getreal Coaching loopbaanscan iets voor jou. Je ontdekt wat jij voor jezelf wilt bereiken in je professionele leven. Je krijgt inzicht in je talenten en valkuilen, je belangrijke drijfveren en welke (werk) omgeving het best bij je past. Aan de hand van de uitkomsten kun je een concreet stappenplan ontwikkelen om te komen waar jij graag wilt zijn!

Om je hierbij op een dynamische en inspirerende manier te ondersteunen maak ik gebruik van een de loopbaanscan waarbij je een deel online in je eigen omgeving op jouw moment kunt doen en aansluitend een deel 1 op 1 samen met mij gaat uitvoeren in een NLP coaching sessie. Je ontdekt met de loopbaanscan de richting die bij jou past en je ontdekt de keuzes die je kunt maken die jou op je lijf geschreven zijn. Ook ontvang je een werkboek dat tevens je eigen persoonlijke naslagwerk zal zijn.

In een telefonisch kennismakingsgesprek maken we vooraf kennis en leg ik je de werkwijze uit waarna je gelijk kunt starten met je online persoonlijke scan! Jij krijgt hierdoor de handvatten die je nodig hebt om nieuwe wegen in te slaan of oude patronen nieuw leven in te blazen en je ware potentie en unieke talenten aan te boren. We plannen ook direct het aansluitend coachgesprek in om je persoonlijke resultaten te bespreken.

De loopbaanscan is ook voor bedrijven in te zetten bij assessment, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Kosten scan + loopbaanwerkboek en  1 loopbaancoaching consult: €250,00

Vraag de loopbaanscan aan

Terug naar het overzicht

bottom of page