Abonnement + Coach

Art.nr. 8
€85.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Start nu met een Personal Trainingstraject bij Getreal Training & Coaching. Je begint met een persoonlijke intake en een meet/weeg moment. Je voedingsplan en beweegplan worden besproken. Je online account wordt aangemaakt en je krijgt uitleg over het gebruik van het begeleidingsportaal en de bijbehorende app. Alle informatie die jij nodig hebt om thuis te starten met jouw traject kun je daar vinden!

Je wordt online begeleid met dynamische trainingsschema's die je zowel thuis, buiten als op de sportschool kunt doen. Je kunt je schema's printen of via onze app direct gebruiken. Je houdt via je onze app een voedingsdagboek bij op basis van je persoonlijk voedingsplan en krijgt daar feedback, tips en adviezen bij van je eigen coach. Je kunt je vragen 24/7 stellen en krijgt snel een reactie zodat je gelijk weer verder kunt!

Iedere maand heb je 1 weeg/meetmoment om je resultaten te bekijken en een begeleidings/coach gesprek van 45 minuten om je doelen zeker te gaan halen. Het is mogelijk om meer contactmomenten in overleg in te plannen als je daar behoefte aan hebt.

Je krijgt gedurende je traject toegang tot al onze groepstrainingen.

Het minimum om met dit traject te kunnen starten is 3 maanden om op een gezonde en verantwoorde manier met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan. Daarna kun je natuurlijk altijd besluiten om maandelijks te verlengen of zelf voort te zetten.

Pro lidmaatschap inbegrepen. Prijs/mnd, na 3 maand maandelijks opzegbaar.

Bewaar dit product voor later

Duizenblad 9
7483 AK Haaksbergen
info@getrealfit.nl

Tel: 06-52214625

CONTACT

Kvknr: 50261800 0000  BTWnr: 1038.96.028.B.01

VOLG ONS OP

  • Facebook Getreal Training & Coaching
  • Linkedin Getreal Training & Coaching
  • Instagram Getreal
  • Facebook sport en bewegen