top of page

Integrale Leefstijl Coaching

Omdat je weer lekker in je vel wilt zitten

hardloopschoenen.jpg
“Denk positief, eet gezond, beweeg voldoende en zit lekker in je vel”

Je ervaart op dit moment dat het niet zo gaat als je zelf zou willen.  Je fysieke gezondheid belemmert je of vraagt speciale aandacht. Je zit niet lekker in je vel, ben vermoeid of ervaart veel stress in het dagelijks leven. Je bent in ieder geval toe aan verandering en wilt de regie terug over je eigen gezondheid en je eigen leven. Tijdens een traject leefstijlcoaching is er aandacht voor fysieke, mentale en emotionele vragen.. 

In een leefstijltraject werken we aan 3 belangrijke thema's:

  • Je fysieke gezondheid door middel van voedingsadviezen en beweegadviezen.

  • Je mentale motivatie met o.a. behulp van NLP technieken  waarbij je mentale blokkades ontdekt en transformeert waardoor je doelgericht en gemotiveerd aan de slag kunt gaan. 

  • We werken binnen de cirkel van denken, voelen en doen waarbij lichaam en geest elkaar wederzijds beïnvloeden en vinden een nieuwe gezonde balans in het hier en nu. 

  • Gedragsverandering waarbij je met nieuw geleerde technieken en ondersteunende overtuigingen gezonde keuzes leert maken waarbij een blijvend gezonde leefstijl en jouw doelen centraal staan.

Online coaching is ook mogelijk tegen een voordelig tarief per maand. Inclusief een persoonlijk beweegplan, voedingsplan en 1 gespreksconsult per maand!

Doe de online leefstijlcheck!

 

Afspraak maken.

Terug naar het overzicht

bottom of page