Start 12 oktober en 2 November

Ga aan de slag met de basisbeginselen van NLP en ervaar de kracht van effectieve communicatie in de praktijk.  

Effectief Communiceren

burnout.png

Wil je beter leren omgaan met stress in je dagelijks leven, een burnout voorkomen of wil je herstellen van een burn out en stress gerelateerde klachten dan biedt de training Burnout & Stress je de belangrijke tools en achtergrondinformatie om snel te herstellen of erger te voorkomen. 

Burnout & Stress

Individuele coaching helpt werknemers een betere werkbalans te vinden, meer energie en meer werkplezier. Kies voor een integrale leefstijlaanpak en maatwerk in het re-integratietraject.

Verzuimpreventie

Het bespreken van de nummers

Deze training is gericht op het verbeteren van communicatie in teams en hun omgeving, inzicht in teamprocessen en het effect ervan, versterken en ontwikkelen van (individuele) teamkwaliteiten teammissie en visie ontwikkeling. 

Succesvolle Teams

Start 11 december, 4 avonden.

Hoe kun je obstakels overwinnen en succesvol zijn in wat je echt graag wilt? 

Groei Mindset NLP

Krijg inzicht in leef- en werk patronen door kennis te vergroten, bewustwording en praktische oefeningen in het verzuim en vitaliteitsbeleid van uw organisatie.

Vitaliteit in de Organisatie

Coaching

De teamcoach werkt in het hier-en-nu, gericht op het proces en zorgt voor een veilig en opbouwend klimaat om als team in te kunnen groeien.

Team Coaching

NLP perceptuele posities.jpg

Start 1 november, 1 avond.

Ben jij nieuwsgierig naar NLP en wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Kom dan de gratis NLP Introductie Workshop en laat je inspireren.

NLP Introductie Workshop

nlp dehomme.jpg

NLP stelt je in staat flexibiliteit te ontwikkelen en in te zetten en daarmee effectiever te zijn in je werk en privé. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

NLP Practitioner Opleiding

Professionele groei

Met thema's als stresshantering, gezonde leefstijl, beweging, communicatie en mindset wordt een gedegen basis gelegd voor een gezonde toekomst op het gebied van werk en ondernemen.  

Duurzame Inzetbaarheid