Er zijn vele kruispunten in je leven waarbij je voor allerlei vragen, uitdagingen en obstakels komt staan. Iedereen kan daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken

Mentaal Coaching

Twijfel jij weleens of de baan die je gekozen hebt wel écht bij je past? Ben je toe aan verandering? Mis je uitdaging in je werk, weet je dat je meer in je mars hebt? 

Loopbaanscan

Ben jij nieuwsgierig naar NLP en wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Kom dan de gratis NLP Introductie Workshop en laat je inspireren.

NLP Introductie Workshop

Je zit niet lekker in je vel, ben vermoeid of ervaart veel stress in het dagelijks leven. Je bent in ieder geval toe aan verandering en wilt de regie terug over je eigen gezondheid en je eigen leven.

Leefstijl Coaching

ook online 

De teamcoach werkt in het hier-en-nu, gericht op het proces en zorgt voor een veilig en opbouwend klimaat om als team in te kunnen groeien.

Team Coaching

NLP stelt je in staat flexibiliteit te ontwikkelen en in te zetten en daarmee effectiever te zijn in je werk en privé. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

NLP Practitioner Opleiding

Wil je beter leren omgaan met stress in je dagelijks leven, een burnout voorkomen of wil je herstellen van een burn out en stress gerelateerde klachten dan biedt de training Burnout & Stress je de belangrijke tools en achtergrondinformatie om snel te herstellen of erger te voorkomen. 

Stress & Burnout 

Individuele coaching helpt werknemers een betere werkbalans te vinden, meer energie en meer werkplezier. Kies voor een integrale leefstijlaanpak en maatwerk in het re-integratietraject.

Verzuimpreventie

Duizenblad 9
7483 AK Haaksbergen
info@getrealfit.nl

Tel: 06-52214625

CONTACT

Kvknr: 50261800 0000  BTWnr: 1038.96.028.B.01

VOLG ONS OP

  • Facebook Getreal Training & Coaching
  • Linkedin Getreal Training & Coaching
  • Instagram Getreal
  • Facebook sport en bewegen