top of page

WIE IS ANITA

Mijn naam is Anita Poth en ik werk als Integraal Vitaliteitscoach en NLP Trainer. Ik ben tevens gediplomeerd Sociaal Pedagogische Hulpverlener,  Personal trainer en Leefstijlcoach. Ik heb gedr

Ik coach en begeleid jou door gebruik te maken van fysieke en mentale trainingstechnieken met een persoonlijke aanpak. Wat het jou gaat opleveren staat centraal. Transformatie, eigenwaarde, welzijn, de positieve mindset en jouw levensgeluk staat centraal zodat je jouw persoonlijke en professionele leven en jouw samenwerking en communicatie met anderen met meer plezier en energie kunt benaderen, waardoor je succesvoller en gelukkiger zult zijn. Je kunt het beste uit jezelf halen, elke dag. Obstakels zijn mogelijkheden, problemen worden kansen.

Ik ontwikkel trainingen, lezingen en interactieve presentaties waarin ik fysieke en mentale gezondheid, zingeving, transformatie en geluk nastreef. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van veranderprocessen voor zowel bedrijven en organisaties als voor individuele vraagstukken.

Voor DeHOMME verzorg ik onder andere met veel enthousiasme de opleiding NLP Practitioner en NLP toegepaste trainingen en coaching op het gebied van gezondheid, leefstijl, vitaliteit en mindset zoals: de training Effectieve Communicatie, NLP Groeimindset, de training Stress & Burnout, de training Effectieve Teams en de training Duurzame Inzetbaarheid. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van nieuw op te zetten trainingen voor onze klanten. Ik bied jou graag continu persoonlijke uitdagingen om te blijven groeien en ontwikkelen en hoop je een keer te ontmoeten in één van onze trainingen!”

WAT WIJ BEREIKEN

Wij werken aan de transformatie en eigenwaarde, het welzijn, de positieve mindset en levensgeluk van onze klanten. Wij vergroten in onze trainingen en workshops hun welzijn, vitaliteit en mentale veerkracht met een focus op vergroting van werkplezier en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten hun persoonlijk leven, werksituatie, onderneming en/of samenwerking in teams daardoor met meer plezier en energie kunnen benaderen en daardoor succesvoller en duurzamer inzetbaar zijn. Wij zijn een sparringspartner en spiegel voor particulieren en ondernemende professionals door hen mentaal en fysiek  doelgericht in beweging te brengen.

Dit zorgt voor gezonde actieve klanten, ondernemers en medewerkers die op hun beurt weer beter kunnen zorgen voor de mensen om hun heen.

HOE WIJ DIT DOEN

Door gerichte, persoonlijke coaching en training te bieden op het snijvlak van gezondheid,  leefstijl, mindset en ondernemerschap. Door mentaal te transformeren en buiten gebaande paden te denken en te handelen bereiken wij onze doelen. Sport en bewegen kan hierbij als  meerwaarde ingezet worden. Communicatiemiddelen en teamprocessen zijn onze peilers. We confronteren en schakelen dynamisch en komen daardoor snel tot de kern. We ontwikkelen trainingen, lezingen en interactieve presentaties waarin we voldoening, gezondheid en mentale veerkracht nastreven. Wij begeleiden en coachen persoonlijk en doeltreffend om uw hulpvraag of probleem op te lossen. 

ONZE TRAINERS

Anita Poth Getreal Training

Anita Poth

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Eigenaar Getreal 

Psychosociaal Therapeut

Integraal Vitaliteitscoach

NLP Coach & Trainer 

(NVNLP erkend)

Personal Trainer

Leefstijl & Voedingscoach

Gecertificeerd Sport en Fitness instructeur. 

Werkwijze & Informatie

Erkend door:

images.png
logo_2x_bewerkt.png
logo RBCZ_bewerkt.png
Murat Gul trainer Getreal training

Murat Gul

  • Grey LinkedIn Icon

NLP Practitioner

Mediator ME mediation

Communicatie trainer

Duurzame inzetbaarheid

Trainer Sport en Bewegen

Ilona Pot trainer Getreal training

Ilona Pot

  • Grey LinkedIn Icon

Trainer Sport en Bewegen

Trainer Teambuilding

Trainer Jeugdbootcamp

“if you can believe it, the mind can achieve it”

GetRealFit foto Petra.jpg

Petra Ter Huurne

  • Grey LinkedIn Icon

NLP Practitioner

Trainer Sport en Bewegen

Trainer Kids in Beweging

Trainer Jeugdbootcamp

 

"Het is mijn passie mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Dit doe ik dan ook met veel enthousiasme tijdens het geven van trainingen aan zowel volwassenen en jeugd."

Onze klanten

deHommeLogo_kleur_bewerkt.png
JPEG logo de Posten_bewerkt.jpg
1024px-Logo_politie.svg_bewerkt.png
download_bewerkt.png
mees van den brink_bewerkt.jpg
usa_bewerkt.jpg
LogoDef[2305843009215811798]_bewerkt.png
rabobank_bewerkt.png
getreal training & coaching
bottom of page