wo 14 okt. | De introductietraining wordt online gegeven

Online NLP Introductie Training

Wil je persoonlijke groei, ontwikkeling en jouw communicatieve vaardigheden verbeteren? Wil jij beter functioneren op jouw werk, doelen bereiken, coachen, leidinggeven of oude knelpunten oplossen? Dan is de NLP zeker iets voor jou.
Registratie is afgesloten
Online NLP Introductie Training

Tijd en locatie

14 okt. 2020 19:00 – 20:30
De introductietraining wordt online gegeven

Over het evenement

Leuk dat jij geïnteresseerd bent in NLP. Misschien heb je er al wel eens over gehoord of ken je iemand die al eens een cursus of opleiding heeft gevolgd. Tijden de online NLP training wil ik je graag laten kennismaken met de achtergrond, methodiek en mogelijkheden van NLP voor jou.

Met NLP krijg je een heleboel nieuwe inzichten over communicatie en denkpatronen, over emoties en gedrag. Daarnaast bevat NLP een gereedschapskist vol  technieken met grote impact! Je gaat beter functioneren op je werk (en privé), maakt makkelijker contact, kunt jezelf beter verwoorden en krijgt meer invloed op dagelijkse (communicatie) processen zodat je eenvoudig je doelen bereikt. 

Je leert beter coachen, leidinggeven en teams aansturen, lost blokkades en knelpunten op en kunt impactvolle doelen stellen die tot meetbaar resultaat zullen leiden. Je transformeert obstakels en problemen moeiteloos om naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Met NLP transformeer en vergroot je je impact in je werk en dagelijks leven. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds vaker NLP technieken worden toegepast in cursussen en (communicatie)trainingen. Ook in de reguliere gezondheidszorg en psychologie wordt vaker gewerkt met en gevraagd naar NLP vaardigheden. Voor coaches, managers en leidinggevenden is een NLP opleiding een waardevolle aanvulling op hun bestaande kennis en coachtechnieken.

In deze online NLP training maak je kennis met de achtergrond en methodiek van het Neuro Linguïstisch Programmeren. Daarnaast krijg je inzicht in waarom NLP zo snel en krachtig werkt en ook op een steeds breder terrein succesvol wordt ingezet!  

Tijdens de online training ontdek je de 4 belangrijke NLP thema's:  

- Interpreteren, observeren of projecteren  

- De kracht van doelen stellen, maar dan anders!  

- Flexibiliteit en veerkracht ontwikkelen, de invloed van je mindset.  

- Denken, voelen en doen: hoe het brein en ons lijf samenwerken (of juist niet.....)   

Start workshop: 19.00-22.00  

Locatie: Online, log in met de bijgevoegde link. Deze ontvang je per mail na inschrijving via de website.  

Kosten: gratis 

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement