di 28 apr. | Natuurmonumenten "De Wakel"

Gratis NLP Introductie Training

Wil je persoonlijke groei, ontwikkeling en jouw communicatieve vaardigheden verbeteren? Wil jij beter functioneren op jouw werk, doelen bereiken, coachen, leidinggeven of oude knelpunten oplossen? Dan is de NLP zeker iets voor jou.
Registratie is afgesloten
Gratis NLP Introductie Training

Tijd en locatie

28 apr. 2020 19:00 – 22:00
Natuurmonumenten "De Wakel", Stendermolenweg 9, 7481 PR Haaksbergen, Nederland

Over het evenement

Een NLP opleiding transformeert en vergroot je impact in je werk en dagelijks leven. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds vaker NLP technieken worden toegepast in cursussen en (communicatie)trainingen. Ook in de reguliere gezondheidszorg en psychologie wordt vaker gewerkt met en gevraagd naar NLP vaardigheden. Voor coaches, managers en leidinggevenden is een NLP opleiding een waardevolle aanvulling op hun bestaande kennis en coachtechnieken.

Met een NLP training krijg je nieuwe inzichten en een gereedschapskist vol krachtige technieken met grote impact! Je gaat beter functioneren op je werk (en privé), maakt makkelijker contact, wordt beter gehoord en krijgt meer invloed op dagelijkse (communicatie) processen zodat je eenvoudiger je doelen bereikt. Je leert beter coachen, leidinggeven en teams aansturen, lost blokkades en knelpunten op en kunt impactvolle doelen stellen die tot meetbaar resultaat zullen leiden. Je transformeert obstakels en problemen moeiteloos om naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Denk je dat NLP ook voor jou iets kan zijn, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat NLP nu eigenlijk is kom dan naar de gratis NLP Introductie Workhop. Tijdens deze avond krijg je alvast:

Nuttige achtergrondinformatie en uitleg over NLP.

Inzicht in je waarneming met praktische oefeningen!

Leer je de eerste en belangrijkste stap om beter te communiceren!

Maak je kennis met onze trainers en onze werkwijze in een gastvrije en gezellige omgeving.

Is er ruimte om je vragen te stellen en in gesprek te gaan over diverse onderwerpen.

Tijdstip en locatie:

Dinsdag 30 April

Ontvangst met koffie/thee vanaf 18.45

Start workshop: 19.00-22.00

Locatie: Natuurmonumenten "de Wakel", stendermolenweg 9, Haaksbergen

Kosten: gratis

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement