Tue, Sep 15 | USA Healthclub

Bodyfit introductietrainingen

Start samen met een groep beginnende sporters in een kleine groep. In 6 weken wordt je onder begeleiding van deskundige trainers klaargestoomd voor voor onze reguliere trainingen. De laatste 2 weken train je mee in de reguliere trainingen met extra begeleiding en ontvang je 1 maand gratis trainen
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

Sep 15, 2020, 7:30 PM – 8:30 PM
USA Healthclub, Trompstraat 16, 7482 VX Haaksbergen, Nederland

Over het evenement

Start samen met een groep beginnende sporters in een kleine groep. In 6 weken wordt je onder begeleiding van deskundige trainers klaargestoomd voor voor onze reguliere trainingen. De laatste 2 weken train je mee in de reguliere trainingen met extra begeleiding.

Je leert de techniek van de verschillende oefeningen en bouwt je loopconditie op. Met kracht en coördinatieoefeningen ontwikkel je meer spierkracht en core-stabiliteit zodat ook je lichaamshouding verbeterd. En met leuke teamplay trainingsvormen is er ook aan gezelligheid geen gebrek! Naast de 2 wekelijkse groepstrainingen ontvang je ook een online trainingsschema voor thuis. De groepstrainingsmomenten zijn dinsdag- en vrijdagavond.

Gedurende 6 weken wordt je online gecoacht, krijg je voedingsadvies, kun je je voeding online bijhouden en krijg je bij vragen direct feedback! En heb jij de clinic volledig afgerond? Dan krijg je 1 maand gratis sporten om al onze reguliere trainingen uit te proberen! Ben jij toe aan een nieuwe sportieve uitdaging? Geef je dan nu op!

Pro Lidmaatschap voor 6 weken inbegrepen.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • BodyFit
  €125
  €125
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement

Duizenblad 9
7483 AK Haaksbergen
info@getrealfit.nl

Tel: 06-52214625

CONTACT

Kvknr: 50261800 0000  BTWnr: 1038.96.028.B.01

VOLG ONS OP

 • Facebook Getreal Training & Coaching
 • Linkedin Getreal Training & Coaching
 • Instagram Getreal
 • Facebook sport en bewegen