top of page

za 13 mei

|

Haaksbergen

XXL Challenge Bootcamp

Doe mee aan een uitdagende training op een unieke locatie. Voor elke sporter die graag een tandje extra bijzet én graag samen de uitdaging opzoekt in een enthousiast team. Doe mee en word de fitste versie van jezelf! Ook voor niet-leden! Koop hieronder een ticket voor alleen deze XXL training.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.
Andere evenementen bekijken
XXL Challenge Bootcamp

Tijd en locatie

13 mei 09:30 – 12:30

Haaksbergen, 7481 BR Haaksbergen, Nederland

Over het evenement

Maak je klaar voor de meest intense en uitdagende XXL bootcamp training ooit!  Onze XXL challenge  trainingen zijn uniek en worden gegeven op de gaafste locaties! Voor elke sporter die graag een tandje bijzet én graag samen de uitdaging opzoekt in een enthousiast team. Je hoeft geen lid te zijn bij ons om mee te doen. Zoek jij in het weekend af en toe een leuk sportief evenement om aan deel te nemen? Meld je dan aan en word de fitste versie van jezelf!

Datum 13 mei

Start/vertrek vanaf:  

9.30 vanaf het Wiedenbroek in Haaksbergen

Eindtijd:                         

12.30 terug op de verzamelplek

Er wordt voor een versnapering na afloop gezorgd!

Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor onze FIT app waar je alle informatie over de XXL training kunt vinden en op de hoogte gehouden wordt van updates. Heb je nog vragen? Mail ons via het contactformulier of stuur een chatbericht.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Ticket voor niet-leden

  € 15,00

  Het evenement is inbegrepen voor leden met een abonnement of strippenkaart. Niet-leden kunnen ook meedoen en een enkel ticket aanschaffen. Vervoer van en naar de trainingslocatie met eigen auto. De reistijd in meegenomen in de start en eindtijd van het evenement.

  € 15,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page