top of page

We hebben allemaal onze vraagstukken in het leven. Of het nu te maken heeft met je gezondheid, je gewicht, je leefstijl. Of de balans in werk/gezin/jijzelf. Of omdat je kampt met negatieve stemmingen, onzekerheid, stress en vermoeidheid.

Je wilt graag je verhaal kwijt én een oplossing voor je vraagstuk of probleem vinden en zoekt daarbij een deskundige.

 

Het kan ook zijn dat je helemaal geen behoefte hebt aan een lang coachtraject maar het wel fijn vindt om af en toe eens te sparren en feedback te krijgen van een "objectieve buitenstaander" om je eigen gedachten en afwegingen in een professioneel kader te toetsen. Dat laatste wordt steeds vaker ingezet: even je hoofd leeg, je richting weer scherp en de ruis van de radar! 

Ik ben een gecertificeerd coach, vitaliteitstherapeut en EMDR master practitioner en kan je begeleiden bij je vragen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid en het hervinden van balans. Ik maak onder andere gebruik van NLP methodiek waardoor er snel merkbaar resultaat bereikt wordt en jij weer verder kunt. Ook kan ik je begeleiden bij (social/faal) angst, fobieën en stress en burnout problematiek. Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk zodat jij kunt ervaren of wij een klik hebben. Meer informatie over mijn werkwijze en vergoedingen door zorgverzekeraars vind je hier.

*Nieuw*: online coaching en intake is mogelijk per 24 mei.

Lees ook meer over mijn visie op coaching in mijn blog.   Of bel voor een afspraak

Waarom coaching

persoonlijke_groei2.jpg

Mentaal Coaching

ook online

Er zijn vele kruispunten in je leven waarbij je voor allerlei vragen, uitdagingen en obstakels komt staan. Iedereen kan daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken

hardloopschoenen.jpg

Leefstijl Coaching

ook online 

Je zit niet lekker in je vel, ben je vermoeid of ervaart veel stress in het dagelijks leven. Je bent in ieder geval toe aan verandering en wilt de regie terug over je eigen gezondheid en je eigen leven.

persoonlijke_groei2.jpg
Coaching

Team Coaching

De teamcoach werkt in het hier-en-nu, gericht op het proces en zorgt voor een veilig en opbouwend klimaat om als team in te kunnen groeien.

nlp dehomme.jpg

NLP Practitioner Opleiding

NLP stelt je in staat flexibiliteit te ontwikkelen en in te zetten en daarmee effectiever te zijn in je werk en privé. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

1550671717-OogKlein emdr.jpg

EMDR therapie

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring zoals een inbraak of overval, verkeersongeval, lichamelijke mishandeling, psychische mishandeling, (seksueel) misbruik, verlies van een kind of geliefde, etc. Een groot deel van de mensen kan een schokkende ervaring goed verwerken. Een ander deel krijgt jaren later last van deze ervaring(en).

 Jonge Overwegen van de Vrouw

Stress & Burnout 

Wil je beter leren omgaan met stress in je dagelijks leven, een burnout voorkomen of wil je herstellen van een burn out en stress gerelateerde klachten dan biedt de training Burnout & Stress je de belangrijke tools en achtergrondinformatie om snel te herstellen of erger te voorkomen. 

persoonlijke_groei2.jpg

Verzuimpreventie

Individuele coaching helpt werknemers een betere werkbalans te vinden, meer energie en meer werkplezier. Kies voor een integrale leefstijlaanpak en maatwerk in het re-integratietraject.

over the fence.jpg

Sparsessie Coaching

ook online

Laagdrempelige coaching om te ervaren hoe het is om met een professionele coach in gesprek te gaan zonder dat er gelijk een verplichting aan vast zit.

 

Je hebt geen behoefte aan een lang coachtraject maar wil af en toe eens sparren en feedback te krijgen van een "objectieve buitenstaander" om je eigen gedachten en afwegingen in een professioneel kader te toetsen.

fake smile.jpg

Loopbaanscan

Krijg een antwoord op je loopbaangerichte en persoonlijke vraagstukken. Twijfel jij of de baan die je gekozen hebt wel écht bij je past? ZIt je niet meer goed op je (werk) plek. Ben je toe aan verandering? Mis je uitdaging in je werk, weet je dat je meer in je mars hebt? 

NLP perceptuele posities.jpg

NLP Introductie Workshop

Ben jij nieuwsgierig naar NLP en wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Kom dan de gratis NLP Introductie Workshop en laat je inspireren.

bottom of page