We hebben allemaal onze vraagstukken in het leven. Of het nu te maken heeft met je gezondheid, je gewicht, je leefstijl. Of de balans in werk/gezin/jijzelf. Of omdat je kampt met negatieve stemmingen, onzekerheid, stress en vermoeidheid.

Je wilt graag je verhaal kwijt én een oplossing voor je vraagstuk of probleem vinden en zoekt daarbij een deskundige.

 

Het kan ook zijn dat je helemaal geen behoefte hebt aan een lang coachtraject maar het wel fijn vindt om af en toe eens te sparren en feedback te krijgen van een "objectieve buitenstaander" om je eigen gedachten en afwegingen in een professioneel kader te toetsen. Dat laatste wordt steeds vaker ingezet: even je hoofd leeg, je richting weer scherp en de ruis van de radar! 

Ik ben een gecertificeerd coach en vitaliteitstherapeut en kan je begeleiden bij je vragen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid en het hervinden van balans. Ik maak onder andere gebruik van NLP methodiek waardoor er snel merkbaar resultaat bereikt wordt en jij weer verder kunt. Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk zodat jij kunt ervaren of wij een klik hebben. 

Lees ook meer over mijn visie op coaching in mijn blog.   Of bel voor een afspraak

Waarom coaching

Mentaal Coaching

Er zijn vele kruispunten in je leven waarbij je voor allerlei vragen, uitdagingen en obstakels komt staan. Iedereen kan daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken

 Jonge Overwegen van de Vrouw

Stress & Burnout 

Wil je beter leren omgaan met stress in je dagelijks leven, een burnout voorkomen of wil je herstellen van een burn out en stress gerelateerde klachten dan biedt de training Burnout & Stress je de belangrijke tools en achtergrondinformatie om snel te herstellen of erger te voorkomen. 

Verzuimpreventie

Individuele coaching helpt werknemers een betere werkbalans te vinden, meer energie en meer werkplezier. Kies voor een integrale leefstijlaanpak en maatwerk in het re-integratietraject.

Sparsessie Coaching

Laagdrempelige coaching om te ervaren hoe het is om met een professionele coach in gesprek te gaan zonder dat er gelijk een verplichting aan vast zit.

 

Je hebt geen behoefte aan een lang coachtraject maar wil af en toe eens sparren en feedback te krijgen van een "objectieve buitenstaander" om je eigen gedachten en afwegingen in een professioneel kader te toetsen.

Loopbaanscan

Twijfel jij weleens of de baan die je gekozen hebt wel écht bij je past? Ben je toe aan verandering? Mis je uitdaging in je werk, weet je dat je meer in je mars hebt? 

NLP Introductie Workshop

Ben jij nieuwsgierig naar NLP en wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Kom dan de gratis NLP Introductie Workshop en laat je inspireren.

Leefstijl Coaching

ook online 

Je zit niet lekker in je vel, ben je vermoeid of ervaart veel stress in het dagelijks leven. Je bent in ieder geval toe aan verandering en wilt de regie terug over je eigen gezondheid en je eigen leven.

Team Coaching

De teamcoach werkt in het hier-en-nu, gericht op het proces en zorgt voor een veilig en opbouwend klimaat om als team in te kunnen groeien.

NLP Practitioner Opleiding

NLP stelt je in staat flexibiliteit te ontwikkelen en in te zetten en daarmee effectiever te zijn in je werk en privé. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

Duizenblad 9
7483 AK Haaksbergen
info@getrealfit.nl

Tel: 06-52214625

CONTACT

Kvknr: 50261800 0000  BTWnr: 1038.96.028.B.01

VOLG ONS OP

  • Facebook Getreal Training & Coaching
  • Linkedin Getreal Training & Coaching
  • Instagram Getreal
  • Facebook sport en bewegen