top of page

Jeugd Bootcamp 7-17 jaar

IMG_20190319_184400.jpg

We bieden 2 keer per week bootcamptraining aan voor jeugd tussen 7 -17 jaar. Ontwikkel kracht, conditie, behendigheid en doorzettingsvermogen!

 

Er wordt tijdens de trainingen aan alle leeftijden gedacht en in het kader van sportiviteit is er ook ruim aandacht voor samenwerking en teamplay. Er wordt dus ook het nodige gevraagd van je sociale vaardigheden: samenwerken, motiveren, leidinggeven taken in een team uitvoeren! Onze trainers weten je altijd de nodige uitdaging aan te bieden, ga jij 'm aan?

 

Als je al aan teamsport doet zul je merken dat bootcamp een hele goede aanvulling is voor je trainingsvariatie! Je ontwikkelt meer kracht, wendbaarheid en een nóg betere conditie.

 

Maar veel belangrijker is natuurlijk dat het gewoon ontzettend tof is om te bootcampen! Pushups, sprints, burpees, tabata, hiit-training, battleropes, autobanden, speedladders, competitie & teamplay en nog veel meer!

In het voorjaar en de zomer trainen we 2 keer per week (vakantierooster in juli/aug) en in de winter volgens een winterrooster (1-2 keer per week).

Ben jij benieuwd of het iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan.

Terug naar het overzicht

bottom of page