top of page

BodyFit Beginnersclinic

foto running.png

Twee keer per jaar organiseren wij een speciale startersclinic voor beginnende sporters/bootcampers. Je start samen met andere beginnende sporters in een kleine groep en je wordt in 6 weken onder begeleiding van deskundige trainers klaargestoomd voor voor bijvoorbeeld onze reguliere trainingen.

Je leert de techniek van de verschillende oefeningen en bouwt je loopconditie op. Met kracht en coördinatieoefeningen ontwikkel je meer spierkracht en core-stabiliteit zodat ook je lichaamshouding verbeterd. Je krijgt veel tips en adviezen waardoor BodyFit je extra ondersteunt in je motivatie om het vol te houden. Met leuke teamplay trainingsvormen is er ook aan gezelligheid geen gebrek!

 

Naast de 2 wekelijkse groepstrainingen kun je ook aan de slag met een online trainingsschema voor thuis. De groepstrainingsmomenten zijn dinsdag- en vrijdagavond.

Gedurende 6 weken wordt je gecoacht, krijg je voedingsadvies, kun je je voeding online bijhouden en krijg je bij vragen direct feedback!

En heb je de BodyFit volledig afgerond dan ontvang je na afloop een gratis proefmaand zodat je al onze reguliere trainingen kunt uitproberen!

 

Ben jij toe aan een nieuwe sportieve uitdaging? Geef je dan nu op!

Pro Lidmaatschap voor 6 weken inbegrepen.

Terug naar het overzicht

bottom of page