top of page

Sport en bewegen

 

Je lijf én brein op 1 lijn, dat is onze missie. Lekker in beweging, motivatie en een gezonde leefstijl dragen wij als team graag uit! Bij ons is sporten meer dan trainen en presteren, wij hebben teamplay hoog in ons vaandel, sporten is zoveel leuker samen! Of je nu beginner bent of een ervaren sporter bent, wij zien je graag!

Buiten en binnen trainen in een gezellige en motiverende groep onder deskundige begeleiding van enthousiaste trainers. Dat is Getreal FIT! Bij ons kun je kiezen uit verschillende trainingen per week waaronder bootcamp, fitrun, powerfit, bootcamp circuit en jeugdbootcamp voor 7-17 jarigen. Een proefles is altijd gratis en deze kun je hieronder eenvoudig aanvragen.

 

Twee keer per jaar organiseren wij een speciale beginnersclinic BodyFit  in September en Januari. Het is ook mogelijk om personal training of een smallgroup-training (vanaf 4 deelnemers) in te plannen. Voor bedrijven in de omgeving Haaksbergen die hun werknemers voordelig willen laten sporten hebben wij ook een speciaal aanbod samengesteld.

 

Extra begeleiding

Wil je onbeperkt sport en bewegen combineren met (online) leefstijlcoaching dan is ook dat tegen een voordelig tarief mogelijk. Je maakt dan ook gebruik van onze eigen Food en Trainings App. Heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Neem dan gerust contact met ons op!

36801002_1672846949479741_23075075151993

Bootcamp

Wij houden van sporten en bewegen en dit doen we zowel binnen als buiten in de openbare ruimte. We maken gebruik van de kracht van het team, want samen sporten motiveert zoveel meer!  

36773768_1672847782812991_15361820694518

Bedrijven Bootcamp

Een sportende medewerker is productiever, fitter en verzuimt aantoonbaar minder per jaar. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. 

IMG_20190319_184400.jpg

Jeugdbootcamp

We bieden 2 keer per week bootcamptraining aan voor jeugd tussen 7 -17 jaar. Ontwikkel kracht, conditie, behendigheid en doorzettingsvermogen!

foto running.png

BodyFit

Twee keer per jaar organiseren wij een speciale startersclinic voor beginnende sporters/bootcampers. Je start samen met andere beginnende sporters in een kleine groep en je wordt in 6 weken onder begeleiding van deskundige trainers klaargestoomd voor voor bijvoorbeeld onze reguliere trainingen.

kettle-bells.jpg

PowerFit

PowerFit is een indoortraining waarbij gebruik gemaakt wordt van kettelbells, weerstandsbanden, dumbells en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht. 

running.jpg

Fitrun

Iedere donderdag, wisselend in de avond of de ochtend kun je meedoen aan deze laagdrempelige looptraining met aandacht voor core training, kracht-en intervaltraining en veel gezelligheid! De focus ligt op het genieten van een mooie run in de prachtige omgeving van Haaksbergen met oefeningen tussendoor speciaal gericht op hardlopers. De training is geschikt voor beginnende lopers die in ieder geval 10 minuten aan 1 stuk kunnen hardlopen. 

bottom of page