NLP methodiek

Onze opleidingen en trainingen zijn ontwikkeld vanuit de NLP methodiek en zijn daarom bij uitstek geschikt voor iedereen die verandering wil op professioneel en persoonlijk gebied. NLP maakt gebruik van krachtige mentale en fysieke technieken om specifiek uitgewerkte doelen te bereiken.

GetReal staat voor echtheid en authenticiteit. Jij kunt zijn wie je werkelijk bent met unieke eigenschappen en talenten en bent daarmee zichtbaar bent in je werk en in je privé. Je kunt inspirerend en overtuigend zijn naar anderen om je heen. Je bent een kei in samenwerken en ben in staat om teams te verbinden, kansen en mogelijkheden te zien en te benutten. Je vergroot je flexibiliteit en communicatie skills en ontdekt je eigen kracht. Transformeer jezelf en communiceer met impact! 

Waarom kiezen voor ons

Wij bieden professionele en erkende NLP opleidingen aan onder begeleiding van deskundige en gekwalificeerde trainers. Voor ons staat een persoonlijke benadering voorop en zorgen voor een veilige en prettige leeromgeving. Ook aan de de verzorging van de inwendige mens wordt gedacht met goed verzorgde gezonde lunches en versnaperingen. Wij trainen op onze eigen locaties of verzorgen deze intern bij de organisatie.

Kies voor een volledige erkende NLP Practitioner opleiding of een korte meerdaagse thema-training gericht op de organisatie. Met een NLP- opleiding of cursus beschik jij straks over alle technieken, inzichten en tools die nodig zijn om die shift in je persoonlijke ontwikkeling te maken en je doelen te bereiken. Wij bieden daarnaast ook maatwerk en zijn in te zetten als spar- en adviespartner bij de ontwikkeling van een passende oplossing en training voor jullie  (probleem)vraag.

 

Een persoonlijke benadering staat voorop en we streven structurele en blijvende resultaten na. Ga voor een betere samenwerking, effectieve communicatie en een hecht en betrokken team dat elkaar versterkt intern en dit effect meeneemt in de organisatie. Duurzaam inzetbare medewerkers en een vitaal bedrijf.

Werkwijze

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek om wensen en mogelijkheden te bespreken. Op basis van de uitkomsten kan een offerte worden uitgebracht. Het is ook mogelijk om medewerkers in te schrijven voor opleidingen en trainingen bij deelname van meerdere medewerkers kan een voordelig aanbod in overleg mogelijk.

Wij zijn inzetbaar als spar- en adviespartner voor professionals op het gebied van communicatie, samenwerking en vitaliteit. In deze sessies ondersteunen wij uw organisatie in het opzetten van beleid rond deze thema's en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Lees wat klanten over ons zeggen 

nlp dehomme.jpg

NLP stelt je in staat flexibiliteit te ontwikkelen en in te zetten en daarmee effectiever te zijn in je werk en privé. Met NLP ben jij in staat jezelf te veranderen in de richting die jij wenst en een inspirator en coach te zijn voor anderen die verandering wensen.

NLP Practitioner Opleiding

nlp dehomme.jpg

Hoe kun je obstakels overwinnen en succesvol zijn in wat je echt graag wilt? Doorgrond je eigen mindset en maak krachtige nieuwe denkpatronen aan.

Groei Mindset NLP

nlp dehomme.jpg

Werknemers ontwikkelen een betere werkbalans, krijgen meer energie en werkplezier. Kies voor integrale vitaliteit-coaching om ziekteverzuim te verminderen.

Verzuimpreventie

Het bespreken van de nummers

Teams leren beter communiceren, krijgen inzicht in teamprocessen en het effect ervan, versterken en ontwikkelen hun (individuele) teamkwaliteiten en ontwikkelen hun teammissie

Succesvolle Teams

NLP perceptuele posities.jpg

Ben jij nieuwsgierig naar NLP en wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Kom dan de gratis NLP Introductie Workshop en laat je inspireren.

NLP Introductie Workshop

burnout.png

Wil je beter leren omgaan met stress in je dagelijks leven, een burn-out voorkomen of wil je herstellen van een burn-out en stress gerelateerde klachten dan biedt de training Burn-out & Stress je de belangrijke tools en achtergrondinformatie om snel te herstellen of erger te voorkomen. 

Burnout & Stress

nlp dehomme.jpg
Coaching

De teamcoach werkt in het hier-en-nu, gericht op het proces en zorgt voor een veilig en opbouwend klimaat om als team in te kunnen groeien.

Team Coaching

nlp dehomme.jpg

Ga aan de slag met de basisbeginselen van NLP en ervaar de kracht van effectieve communicatie in de praktijk.  

Effectief Communiceren

nlp dehomme.jpg

Krijg inzicht in leef- en werk patronen door kennis te vergroten, bewustwording en praktische oefeningen in het verzuim en vitaliteitsbeleid van uw organisatie.

Vitaliteit in de Organisatie

Professionele groei

Met thema's als stresshantering, gezonde leefstijl, beweging, communicatie en mindset wordt een gedegen basis gelegd voor een gezonde toekomst op het gebied van werk en ondernemen.  

Duurzame Inzetbaarheid